Sörös ajándékok

Mit is adhatnánk ajándékba annak, aki szereti a sört?

 

Össze gyűjtöttünk pár ötletet.

 

 

 

Sörnyitó hűtőmágnes


soros ajandekok 1

Ezentúl még egy lépést sem kell tennie, hogy kinyissa a hűtőből kivett üvegeket hiszen ez a praktikus sör és palack kinyitó egyben egy hűtőmágnes is. Így amikor becsukjuk a hűtő ajtaját már vehetjük is kézbe!

 

 

Söröv


sörös ajándékok

Ellátmány megoldva - kézhasználat nélkül egy sörtároló derékszíjjal. Őseink a nyereg alatt puhították a húst. Ma már más kihívásokkal néz szembe egy igazi partyarc. Mikor mások még keresik az ellátmányt, akkor te már jól betáraztál. Az állítható méretű söröv (kb. 110 cm hosszú) bepattanó zárral könnyen felcsatolható. Az övre egyszerre hat levehető egyedi sörtartó akasztható, amely üveghez (0,33 l) és dobozhoz is alkalmas. Enélkül miben vinnéd magaddal az éltető sört? Tescós nejlonszatyorban? Nincs az a kőkemény buli, ahol ne venné ki jól magát egy eredeti partyajándék, a sörtartós söröv.


Sörsisak - Sörsapka


soros ajandek sorsapka

Nincs mit szépíteni, ez egy Sörsisak. Partyarcok nélkülözhetetlen klasszikus kelléke, legyen szó szolíd céges partyról, vagy kőkemény házibuliról. A tapasztalat azt mutatja, hogy tűző napon célszerű gyorsan inni, mert hát senki sem szereti a meleg sört, viszont megvéd a napszúrástól!

 

 

 

Sörnyitó gyűrű


soros ajandekok sornyito gyuru

Gandalf is ezt kereste! A hőn áhított rozsdamentes acélból kovácsolt ékszer  egy titkot rejt magában: sörösüvegek hódolnak be előtte. Az ujjra csússzantva viselőjét felruházza a sör eszközmentes nyitását imitáló képességgel így barátaink szemében a kocsma istenévé léphetünk elő. Mondjuk mellékesen megjegyezzük, hogy az igazi férfi a fogával nyitja ki a sört, így várjuk a korona verziót is.

 

 

 

Sörszámláló Sörnyitó


soros ajandek sorszamlalo sornyito

Büszke vagy arra, hogy mennyit iszol? Vagy inkább nem emlékszel már a 6. után? Bármelyik legyen is a kupakmester egy nélkülzhetetlen kelléke lesz minden valamirevaló kefekötőnek. A kupakmester a világ első kupakszámolós sörnyitója, mely számon tart minden egyes kinyitott üveget és szép digitális formában egy LCD kijelzőn azt megjeleníti.

 

 

Sörgyorsító


soros ajandekok sorgyorsito

Hihetetlen! A sörgyorsítóval pillanatok alatt kiürül egy palack. Itt most összeér az iskolában tanult elméleti fizika a gyakorlattal! Egyszerűen rácuppantod a sörgyorsítót az üveg nyakára. A levegő áthalad a kis csövön a palack belsejébe, és megakadályozza, hogy ivás közben vákuum keletkezzen. Bekapva a gyorsítót, a sör teljes erővel fog kiömleni a palackból.

Vannak azok a bulik, mikor ingben, zakóban egy drága koktél mellett beszélgethetünk a jövőről, terveinkről esetleg a politikai helyzetről, gazdaságról. Na, a sörgyorsító nem ehhez van. Tipikusan egy házibulihoz, ahol a poénkodás a lényeg, meg a válogatott hülyeség. Mikre jó ez tulajdonképpen:

-sörivó versenyt rendezni

-ha késve érkeztél egy buliból és van mit behozni

-ha egy vicces ajándékkal fel akarod dobni a hangulatot

-ha ki akarod fejezni, mennyire szereted a sört

-ha meg akarod villantani, milyen egyedi ajándékötlettel készültél

Akit mégis nagyon érdekel a kultúra, azok kedvéért elmondjuk, hogy németalföldről, echte német kollégák agyából származik ez a partykellék.

 mit is mondhatnánk még? Ragyogó mulatság ez kedves barátaink;-) Sörgyorsító. 0,33-as és 0,5-ös palackhoz is passzol.

 

 

Trendi sörnyitó


soros ajandek sornyito

Csak meg kell nyomni, hogy kinyíljon a palack. Ezzel az eszközzel gyerekjáték a sörnyitás. Könnyedén eltávolítja a söröskupakot. Ilyet még közelről nem láttál!

 

 

Neoprén sörtermosz


soros ajandekok sortermosz

Mi is az a sörtermosz? A sörtermosz neoprén anyagból készül, mely egy közismerten kiváló hőszigetelő anyag. Leggyakrabban ezzel az anyaggal az építőiparban találkozhatunk, illetve a búvárruhák valamint szörfruhák is ebből az anyagból készülnek (Jól mutatja az anyag szigetelő képességét az a tény, hogy pl. búvárok jeges vízben is képesek merülni a neoprén ruhában).

A sörtermosztát praktikuma is lényegében ebből a tulajdonságból ered. A termék lényege, hogy ez az 5 mm vastag neoprén anyagból készült tok egy mozdulattal ráhúzható bármely gyártó által forgalmazott sörös/üdítős dobozra vagy sörös üvegre, és ilyen módon a doboz vagy üveg tartalma - a hűtőből/fagyasztóból kivéve – akár 3-4-szer hosszabb ideig marad tovább hidegen. Lehet akármilyen tűző nap, a tapasztalatok alapján a dobozok tartalma még több óra elteltével is kellemesen hideg marad.

 

 

 

Nyakba akasztható dögcédula sörnyitó


soros ajandekok dogcedula sornyito

Michael Dudikoff, Chuck Norris, John Rambo. Hogy mi bennük a közös? Egyikőjüknek sem volt sörnyitós dögcédulája. Ok, nem éppen a dzsungel közepén lesz rá a legnagyobb szükség a vietkongok és a lázadók kereszttüzében, de szerinted ők sosem pihennek?! Ez naivság. Na pont ekkor nyer értelmet ez a funkció, felpattintani egy jó kis Hanoi sört, megfizethetetlen.


Sörnyitókalapács, a nyelében rövidital tartóval


soros ajandekok sornyito kalapacs

Megérkezett minden építőmunkás álma! Ez a kalapácsnyél ugyanis egy mini flaskát rejt magában. Nincs többé kötbér, ha késésben van a munka, a kalapács nyeléről a kupak le, gumibogyószörp arcunkba be. A szögkihúzó is helyet cserélt a sörnyitóval a praktikum dobogóján. Állítólag a történelem legszebb házai készülnek ezzel a szerszámmal. Valódi kalapálásra szintén tökéletes! Uraim, munkára fel! Új élmény a hétvégi barkácsolásban!

szülinapi ajándék ötletek

 

 

 

 

Hasonló termékek