Saját készítésű ajándékok születésnapra

Saját készítésű ajándékok!

 

 

Az még teljesen rendben van, ha születésnapra ajándékot veszünk, keresgetjük a megfelelő darabot, a megfelelő  árfekvést, de egy igazi szülinapi romantikus ajándék akkor tökéletes, ha van benne valami belőled, kettőtökből.

 

 

Néhány ötlet, amit egyáltalán nem nehéz megcsinálni:

 

 


Saját készítésű ajándékok:  saját készítésű romantikus üdvözlő kártya:

photoshop vagy más ingyenes fotó mahináló program segítségével alkoss egy fotómontázst magatokról. Néhány szöveg, amit csak Ti ketten ismertek, csak Ti használtok, vagy csak Ti tudjátok, hogy mire utal, és máris kész a nosztalgikus emlék. Emailen elküldve egy "Boldog születésnapot" kiséretében, tökéletes születésnapi saját készítésű ajándék!

sajat keszitesu ajandekok

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok: saját készítésű szerelmes társasjáték:

Igazából lehet kapni a boltokban is társasjátékokat, de ha a pl. a Monopoly nevű társasjátékot Te készíted el magatokról szóló állomásokat találsz ki (pl. az első randi helye, az első csók helye, első lakás vásárlása, stb.) akkor egész más lesz együtt játszani. Sőt, némileg pikánsabb volnalon erotikus játékot is készíthetsz (egy dobókocka kell hozzá, kartonlap és a fantáziád) Pl. káma szutra dobokóckával az élmény kiegészíthető

 

sajat kezu ajandekok

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok: saját készítésű fotóalbum

Használhatod a flickr-t, a picasa albumokat is. Ide ingyenesen tudsz feltölteni saját fotókat. Állíts össze egy albumot rólatok, magatokról.  (a párod esetében akár a megismerkedésetek kronológiai sorrendjében. Barátok esetében akár szülinapi bulik, nyaralások, közös emlékek).

Be tudod állítani nem publikussá, azaz csak azok láthatják akiket meghívsz! Nem biztos, hogy annyira örülnének neki, ha mindenki látná a képeket - szóval először állíts csak meghívásosra, és ha már látta, úgy érzitek, hogy ezt a világgal is megosztjátok, akkor állítsátok csak nyilvánosra.

Ja, a fotóalbumhoz persze kellenek vicces, feliratok, köszöntők vagy akár idézetek is versekből. A linkre kattintva találsz is néhány ötletet.

A másik megoldás, hogy veszel egy digitális képkeretet és feltöltöd a kedvenc fotóiddal, közös fotóitokkal, amihez viszont nem kell internet, akkor is lejátssza a kiválasztott képeket. Sőt! Videókat is készíthetsz vele, amit felhasználszt még további szülinapi meglepetésekhez. A következő bejegyzésből látni fogod...

sajat keszitesu ajandekok

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok: saját készítésű kis videó

Saját készítésű kis videó elkészítése egyáltalán nem nehéz feladat. Biztos lehetsz benne, hogy a Te számítógépeden is van videó szerkesztő. Ha bemész a program files-ba ott találod a windows mouvie makert! Teljesen egyszerű vide vágó program. Fotókból és videóitokból is garantálom hogy könnyedén össze tudsz rakni egy pár perces kis filmet, ami alá egy zenét rakva többszörözheted az ajándékod hatását. Ugyanúgy lehet ez egy romantikus ajándék romantikus zenéve, de lehet ez egy születésnapi ajándék barátoknak vidám zenével! Egy nagycsoportos születésnapi bulin lejátszva, a videót, amiben lehetőleg minden résztvevő valamilyen fotóval szerepel benne, garantáltan örömet, vidámságot, és hangulatot fog hozni! TÖKÉLETES SZÜLETÉSNAPI SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ AJÁNDÉK ÖTLET! Ezt aztán fel lehet tölteni a youtubra, amit linken el lehet küldeni minden barátnak, meg lehet osztani a face book-on. Biztos lehetsz benne hogy percek alatt rájössz a program működésére!

sajat keszitesu ajandekok

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok: saját készítésű blog

Ez nem csak születésnapra jó, hanem bármilyen romantikus ajándéknak is pároknak. Itt az ingyenes a blog.hu, vagy a google blogger t is választhatos. Ez is lehet csak fotóblog, és akkor gyakorlatilag nem nagyon kell hozzá sok szöveget írnod, vagy lehet sztorizósabb, idézetesebb. Egy blogba betehetsz fotót és mellé egy egész verset, vagy regényrészletet is, üzenetet.  A blognál ugyanúgy mint a fotóalbumnál, előbb lehet akár számotokra látható, de akár publikus is.

sajat keszitesu ajandekok

 

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok:  Saját készítésű naptár

Ez már egy klasszikusnak mondható ajándék ötlet, születésnapi ajándék ötletnek tökéletes, és szintén lehet már csináltatni jó néhány helyen. Pl. bevásárló központokban, fénymásoló szalonokban. KElkészíthetes szerelmesnek saját évfordulóitokkal, fotókkal, vagy barátoknak a 12 legjobb közös képpel! Például legyen benne minden fontos születésnap vagy évforduló, plusz 'tavaly ilyenkor mit csináltunk' vagy 'emlékszel, hogy 2005-ben ilyenkor volt a ..." (pl. tavaly ilyenkor indultunk az Adriára, búvárkodni és találtunk egy hatalmas kagylót, vagy 'séta a Gellért hegyen - mókusetetés Londonban, stb.)

Ez egy nagyon kapcsolatot mélyítő saját készítésű születésnapi ajándék!

 

 

 

 

Saját készítésű ajándékok: saját készítésű zene CD

Erről már írtunk, itt ovashatsz róla...

sajat keszitesu ajandekok

 

 

 

 

Biztos van még egy csomó jó ajándékötlet, és az igaz, hogy ezek egy picivel több időt vesznek igénybe, mint berohanni az édességboltba vagy az ajándékboltba és egy sima ajándékot venni, de szerintem megéri a fáradságot. Megtérül. :)

 Persze ha nem akarsz saját készítésű ajándékokkal foglalkozni, és inkább megvennéd az ajándékot, akkor itt van pl. egy egyszerű ötlet egy romantikus szülinapi estéhez.

Szerelmes romantikus vígjátékok, DVD filmek szerelmeseknek születésnapra - kiváló közös program és vacsora utáni közös romantikus együtttlét. Ezt akár meg is vásárolhatod, letöltheted amit ki írhatsz dvd-re, vagy csak kikölcsönzöd "arra" a napra. De egy jó vígyjáték egy közös baráti összejövetelt is nagy fel tud dobni. Ajánlom pl. a Másnaposok című filmet. 

Love Zseton - ez színtén az a fajta ajándék, amit megvehetsz, de akár lehet belőle saját készítésű ajándék is. Nézd meg, vegyél belőle ötletet és akár egészítsd ki a számodra megfelőbb, személyesebb kívánságokkal.

Erotikus hétvége csomag -ez egy kompletteb dolog. Ez nem saját készítésű ajándék, de mindenképpen személyre szóló...

Családfa: Nagyon nagyon jó ötlet, és gyakran egy életen át emlékeznek rá a megajándékozottak. Az az egy baj van vele, hogy viszonylag kevesen tudják saját kezüleg elészíteni. És mással csináltatni meg gyakran 100 ezrekbe kerül.

 

Gasztronómiai saját készítésű ajándékok itt..

Reméljük hasznos tanácsokkal tudtunk szolgálni!

Üdv.:

Születésnapi Ajándékok Csapata

 

sajat keszitesu ajandekok