Ötletes röviditalos ajándékok

Leválogattuk nektek, a szerintünk legötletesebb röviditalos ajándékokat!

 


 

 

 

 

 

 

 

Részeg paraszt - ivós sakkjáték


szulinapi ajandekotletek italos

Vicces, eredeti és dekoratív ajándékötlet. A Részeg Paraszt - ivós sakkjátékkal még veszíteni is szórakoztató. A sakkfigurák attól színesek, hogy milyen italt töltünk bele. Többféle játékszabállyal is játszottuk már: ha leütnek egy bábut, a tartalmát megihatja az is, aki leütötte vagy pont az, akinek leütötték a bábuját. Ha gyorsítani akartok a partyn, minden leütött gyalog (paraszt) mellé igyatok dupla mennyiséget. Ezek a bevált ötletek, de nagyot nem tudsz hibázni. Bátran kísérletezzetek és bátran írjátok meg mi vált be a legjobban!

 

 

Sörnyitó kalapács, a nyelében rövidital tartóval


ajandekok szuletesnapra

Megérkezett minden építőmunkás álma! Ez a kalapácsnyél ugyanis egy mini flaskát rejt magában. Nincs többé kötbér, ha késésben van a munka, a kalapács nyeléről a kupak le, gumibogyószörp arcunkba be. A szögkihúzó is helyet cserélt a sörnyitóval a praktikum dobogóján. Állítólag a történelem legszebb házai készülnek ezzel a szerszámmal. Valódi kalapálásra szintén tökéletes!

 

 

 

Röviditalozás jégpohárból


szuletesnapi ajandekotletek jegpoharkeszito

Dobd fel a baráti összejövetelek, bulik, hangulatát saját készítésű különleges jégpoharaiddal!
Nem kell félned, hogy kedvenc pohárkészleted egy darabja összetörik, mert ezzel a  fantasztikus jégpohár készítővel bármely házibulira, partira korlátlan számú (akár színes) poharat készíthetsz
A buli végén nem kell mosogatnod, csak gyűjtsd össze a jégpoharakat, tedd azokat egy tálcára vagy a mosogatóba és azok ott egyszerűen elolvadnak

 

 

Részegedj Okosan


szulinapi ajandekotletek ferfiaknak

Ezt a remek társasjátékot olyan baráti társaságoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy kis alkohol elfogyasztásától. A játék menete: A résztvevők játékos formában tehetik próbára alkohol tűrő képességüket.

Mezőről mezőre haladva játékos feladatok közben derül ki, ki dől el leghamarabb és ki bírja legtovább. Fogjon maximum 6 elvetemült, mindenre elszánt barátot, szerezzen be minél több alkoholt, üljenek a tábla köré és már indulhat is a játék!

A játék lényege, hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb és minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával ismerkedhetnek meg a játékosok. A doboz 2 társasjátékot tartalmaz A/3-as méretben. Az egyik a híres Alkoholi, melyet csak haladóknak ajánljuk és csak a legkeményebbek játsszák töménnyel. A másik társaság összekovácsoló játék pedig a Részegedj okosan, melyet kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk, akik csak hangulatba akarják hozni a társaságot, de nem a teljes lerészegedés a cél.

 

Italtöltő állomás


szuletesnapi ajandekotletek

Drága a benzin? Ezzel az euro normás bio üzemanyagtöltő állomással annyit tölthetsz amennyit  csak szeretnél. Most megnézheted, hogy a házibuliban ki mennyit fogyaszt 100-on. Csak töltsd a kedvenc italod a kútba, akaszd le a miniatűr töltőpisztolyt a dokkolóból a poharadba és indulhat a buli.

(Tipikusan barack turmixhoz nem ajánljuk.)

Speciális kelléke egy tökéletes partynak!

 

Ötletes sörös ajándékokat itt találsz...