Ingyen ajándék születésnapra

Ingyen ajándék születésnapra

 

Ingyen ajándékok:   romantikus üdvözlő kártya:

photoshop vagy más ingyenes fotó szerkesztő program alkalmazásával alkoss egy fotómontázst magatokról, illetve a megajándékozandó személyről. Néhány szöveg, amit csak Ti ketten ismertek, csak Ti használtok, vagy csak Ti tudjátok, hogy mire utal, és máris kész a közös kellemes emlékekből adódó jó érzés! Emailen elküldve egy "Boldog születésnapot" kiséretében, tökéletes ingyen ajándék!

ingyen ajandekok

 

 

 

Ingyen ajándékok: házilag készített társasjáték romantikusoknak:

A helyzet az hogy lehet kapni a boltokban is társasjátékokat, de ha a pl. a Gazdálkodj Okosan nevű társasjátékot Te készíted el magatokról szóló állomásokat találsz ki (pl. az első randi helye, az első csók helye, első lakás vásárlása, stb.) akkor egész más lesz együtt játszani. Sőt, némileg pikánsabb volnalon erotikus játékot is készíthetsz (egy dobókocka kell hozzá, kartonlap és a fantáziád) Ha barátoknak szeretnétek ajándékozni, akár születésnapra, akkor lehet viccesebbre is venni. Ha pl. együtt jártatok suliba, közös nyaralások, nagy bulikat betenni állosmásoknak. Akár Activity jellegűen. Tehát le kell rajzolni, körül kell írni, vagy el kell mutogatni közös emlékeket, amit a másiknak ki kell találni hogy miről van szó. Izlésesen elkészítve, biztosan jó szórakozás lesz. Ez is abszolult ingyenes ajándék, csak egy kis időt kell rászánni. Tökéletes születésnapi ajándék lehet!

ingyenes ajandekok

 

 

Ingyen ajándék: romatikus masszázs ajándékba

Ez igazi törődés a másikkal, egy igazi kényesztetés. Ingyenesen adhatod, bár ezért 5-10ezer Ft-ot is elkérnek egy masszázs szalonba. Nem is beszélve arról, hogy ez össze sem hasonlítható azzal, ha egy idegen ember csinálja . Pároknak tökéletes ingyenes ajándék , egy kreatív masszázs tetőtől talpig. Egyetlen porcikát sem lehet kihagyni. Legyen ez a test újrafelfedezése. Legyél közben teljesen tudatos és figyelmes minden apró finom mozdulatra, akár adod, akár kapod. A jól bevált illatos olajok, gyertyák, kellemes zene, nagyon ajánlott. Legyen ez a kényeztetés órája. Tökéletes születésnapi ajándék lehet!

 

ingyen ajandek

 

Ingyen ajándékok:  fotóalbum

Kezd el használni a flickr -t, a picasa  albumokat!. Ezekre az oldalakra ingyen tudsz feltölteni saját képeket. Tegyél össze egy válogatást rólatok!  (a párod esetében akár a megismerkedésetek kronológiai sorrendjében. Barátok esetében akár szülinapi bulik, nyaralások, közös emlékek).

Megtudod csinálni nem publikussá, azaz csak azok nézhetik meg akiket meghívsz! Egyáltalán nem biztos, hogy örülnének neki, ha boldog-boldogtalan látná a fotóitokat - tehát először csináld meg úgy hogy csak az álltalad meghívott barátok láthassák, és ha már látták és úgy érzitek, hogy ezt a világgal is megosztjátok, akkor tedd csak nyilvánosra.

Ja, az ingyenes ajándék fotóalbumhoz persze kellenek vicces, feliratok, köszöntők vagy akár idézetek is versekből. A linkre kattintva találsz is néhány ötletet.

Kiválló ingyenes ajándék, egy kis időráfordítással jobbat ki lehet hozni belőle mint bármilyen bolti ajándékból! Tökéletes születésnapi ajándék lehet!

ingyenes ajándék

 

 

Ingyen ajándékok: örökbefogadni egy kutyát

ingyen ajandek

 

olcsó, majdnem ingyen ajándék egy saját készítésű vacsora

fényképalbum

videó készítés

love zseton kuponok

novella írás

vers írás

Ingyen ajándékok: saját készítésű rajz

ingyen ajandek

Tökéletes születésnapi ajándék lehet!

montázs

tavasszal virágot szedni