Ajándékok születésnapra


 

Ajándékok születésnapra: Ördöglakat italtartó

ajandek szuletesnapra

4500Ft

Hát ha ez nem az egyik legszivatósabb ajándék születésnapra, amit valaha láttam, akkor semmi nem az! Egy ördöglakatba bújtatott ital igazi kihívás józanul, ittasan pedig egyenesen lehetetlen vállalkozás lehet. Egy barátom mondta, hogy addig fog egyszer inni, amíg a minden töltés után újrazárt ördöglakatot ki tudja nyitni. Ha már nem boldogul, akkor berúgott. :)

Tökéletes ajándék születésnapra, baráti összejövetelek alkalmával a házigazdának és a társaság egészének. Nem egyszerű feladat egy ilyen lakatot kinyitni, utána pedig öröm az üveg tartalmát meginni!

 

 

Ajándék születésnapra: Leszarom tabletta

 

ajandek_szuletesnapra

590Ft

TOTÁL KIBORULT A BILI? A NYUGTATÓ MEG SEHOL? Bizonyára Te is sokszor kerültél már abba a helyzetbe, mikor úgy felidegesítettek, annyira elborult az agyad, hogy legszívesebben ámokfutásba kezdtél volna, de mégis tehetetlenül kellett elviselned a tényt, hogy nem tehetsz semmit!? Ennek itt most vége, válts nézőpontot, borítsd fel a benned kialakult fals képet és zúdíts magadra stressz mentes, szabadabb életet! Itt a legújabb megoldás a Leszarom szőlőcukor tabletta és garantált hatása, melynek segítségével könnyedén és lazán orvosolhatod aktuális problémád. Semmi speciális szer, semmi kockázat és mellékhatás: itt csak belőled eredő természetes gyógyulás van! Hidd el, ez tuti hat! Tökéletes ajándék születésnapra!

 

Ajándék születésnapra: Pezsgődugó ejtőernyő

 

ajandek_szuletesnapra

990Ft

A pezsgőbontás egyel magasabb szintre történő emeléséhez csatlakoztassuk az üveg nyakára az aranyszínű hordozórakétát, melybe előzőleg gondosan belehajtogattuk az ernyőket. Az ernyő kioldózsinorját egy fém pöcökkel a parafába illesztjük, majd az F1-ből ellesett ütemes mozdulatokkal felrázzuk az üveget. A lávaként illetve mondhatni veszett róka nyálaként előtörő buborékos nedű a dugót a levegőbe katapultálja. Tökéletes ajándék születésnapra!

 

Elengedhetetlen ajándék születésnapra: Jegesfeles

ajandekok szuletesnapra

2690FT

 

Dobd fel a baráti összejövetelek, bulik hangulatát saját készítésű különleges jégpoharaiddal!
Nem kell félned, hogy kedvenc pohárkészleted egy darabja összetörik, mert ezzel a fantasztikus jégpohárkészítővel bármely házibulira, partira korlátlan számú (akár színes) poharat készíthetsz.
A buli végén nem kell mosogatnod, csak gyűjtsd össze a jégpoharakat, tedd azokat egy tálcára vagy a mosogatóba, és azok ott egyszerűen elolvadnak. Tökéletes ajándék születésnapra!

 

Ajándék születésnapra: Hústetoválló grill szett

ajandekok szuletesnapra

 

Ezzel a BBQ billoggal könnyen megjelölheted a grillezett húsokat, vagy akár a szendvicseket. Csak forrósitsd fel és nyomd rá jó erősen a húsra a billogot. Éttermeknek is remek reklámlehetőség, céges buliba minden húst lehet logózni. Tökéletes ajándék születésnapra, mert az ünnepelt neve rákerülhet minden szelet húsra!

 

Ajándék születésnapra: Falhoz vágós ébresztő óra

ajandekok szuletesnapra

5990Ft

Ki ne járt már volna úgy, hogy reggel mikor megszólalt a jó öreg ébresztőóra, nem törődve az anyagi következményekkel, élve a pillanat adta felindulással, falhoz vágta úgy ahogy van cakkum-pakk. Ilyenkor bár néha felütheti a fejét a bűntudat hogy "jaj mit tettem" de ugyanakkor kompenzálja az a megnyugtató érzés is, hogy ez az óra márpedig többet nekem nem szólal meg. Bizonyára ennek az órának a tervezői is felfedezték már a reggeli vekker falhoz csapásában megbúvó elégedettség érzését, és ezt szerették volna népszerűsíteni. Hogy néz ez ki a gyakorlatban? És újra reggel van. Az óra neki lát az ébresztésnek. És itt jön az újdonság. Az órát úgy tudjuk elhallgattatni ha egy látványosan elegáns mozdulattal megfűszerezve egy csipetnyi dühösséggel nekivágjuk a szemközti falnak. És ekkor az óra megnyugszik. Lehetőleg ne vágjuk ki az ablakon. Bár az ébresztés ilyenkor is abba marad... Kiváló ajándék ötlet nehezen ébredőknek és foci rajongóknak egyaránt. Nagyon jó ajándék születésnapra!

 

Ajándék születésnapra: snapsz sakk

ajandek_szuletesnapra

4990Ft

 

snapsz sakk még veszíteni is szórakoztató. A sakkfigurák attól színesek, hogy milyen italt töltünk bele.

2 féleképpen lehet játszani, attól függ mi a célunk.

1: Az esélykiegyenlítő változat szerint amit leütünk azt megihatjuk! 2:  A népszerűbb verzó szerint pedig amit leütünk, azt az ellenfélnek meg kell innia.

 

 

Az ananász hámozó egy rendkívűl praktikus ajándék születésnapra!

ajandek__szuletesnapra

Miért?

 Mert pillantok alatt megpucolja az ananászt, miközben fel is szeleteli. Továbbá nem maszatos és nem szúrja a kezünket össze az ananász külső héja..

Nem a legfontosabb, de az egyik leghasznosabb konyhai eszköz!

Az ananász pucolása sokaknak gondot okoz. Még a konyhában jártasok számára sem könnyű feladat, hiszen az ananász vastag, kérges héja nem csupán szúr, de késsel való pucoláskor folyik mindenfele a leve. Továbbá nem könnyű szép szeleteket vágni a megpucolt gyümölcsből. Az ananász hámozó azonban megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítást – bár nem használjuk minden nap,  de jó, ha van. Ráadásul nem is drága, ezért kiválló ajándék születésnapra!

 


Ajándék születésnapra Rakétakilövő ébresztő

ajandekok_szuletesnapra_

Visszaszámlálás indul, és amikor az ébresztéshez beállított idő elérkezik, a rakéta valóban elstartol, miközben a szignál félreérthetetlenül a tudomásunkra hozza, hogy nekünk is ideje kipattanni az ágyból. Ezentúl nem tudja majd egyszerűen lecsapni a hangoskodó vekkert az éjjeliszekrényen: az óra addig nem hagyja abba a hangjelzést, amíg a kilőtt rakéta a helyére nem kerül. De vajon hová repült? Mire megtalálja, épp kimegy az álom a szeméből.

 

Ajándék születésnapra szerelmeseknek!

ajandek szuletesnapra kama szutra kockak

Mikor először átadod az ajándékodat és kezébe veszi a párod a kis diszkrét dobozt , biztos lehetsz hogy egy őszinte mosoly lesz az arcán mikor megpillantja mit is rejt magában ez a. Hisz ezek a kockák egyértelműen tudatják vele hogy mik várnak rá belátható időd belül.... Kitűnő egyszerű játék, amivel egy kis fűszert dobhatok az intimitás területén. Hétvégi wellnes kiruccanásoknál semmi képpen ne felejtsétek otthon. Célzásértéknek is használható. Gondolj csak bele, egy nem várt pillanatban, mikor esteleg késő este még mindig a számítógépet bújja, csak elhúzod a fiókból a kockákat és elé gurítod a szándékaidat egy mindent elmondó mosoly kiséretében. Biztos lehetsz benne, hogy érteni foglya hogy eljött a számítógép nyomkodásának a vége, és nem fog kérdezni semmit... Barátoknak, kollegáknak is kiváló ajándék születésnapra, hisz ezekkel a kockákkal pajkos élményeket ajándékozhatsz Nekik!

 

Ajándék sörnyitókalapács születésnapra!

sornyitokalapacs ajandek szuletesnapra

Megérkezett minden építőmunkás álma! Ez a kalapácsnyél ugyanis egy mini flaskát rejt magában. Nincs többé kötbér, ha késésben van a munka, a kalapács nyeléről a kupak le, gumibogyószörp arcunkba be. A szögkihúzó is helyet cserélt a sörnyitóval a praktikum dobogóján. Állítólag a történelem legszebb házai készülnek ezzel a szerszámmal. Valódi kalapálásra szintén tökéletes!Tökéletes ajándék minden barkácsolni szerető vagy bármilyen építő iparban dolgozó férfinak! Csak ajánlani tudjuk!

 

Ajándék születésnapra: Orgazmus óra

ajandek szuletesnapra orgazmus óra

Mi minden reggelre garantáljuk, hogy orgazmusra ébredsz! Ugye, hogy felkaptad a fejed?!:-) A fekete vekker számlapján egy szexi női fotó van. De ami igazán érdekes, hogy nem csörög, hanem egy női hangot hallat. Egy olyan nőét, aki pont most élvez(i az életet.) Így minden reggel garantáltan jól indul a napod. Jó reggelt! Elemek a csomagban!

 

Reméljük tudtunk ajándékötlettel szolgálni születésnapra!