Thai masszázs ajándékutalvány

Thai masszázs ajándékutalvány
Thai masszázs ajándékutalványThai masszázs ajándékutalványThai masszázs ajándékutalványThai masszázs ajándékutalványThai masszázs ajándékutalvány

1 órás tradicionális Thai masszázs ajándékutalvány, amely beváltható az ország több pontján.

A tradicionális Thai masszázs gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kihangsúlyozásban rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél. Masszőreink Thaiföld legjobb masszázsiskoláiban sajátítják el ma is a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.

A thai masszázs hatásai közül - a keringésre, szervekre, mozgatórendszerre gyakorolt hatás mellett - a következőket lehetne kiemelni:
- relaxálás
- feszültség - és fájdalomcsillapítás
- stressz csökkentése

Jellegéből adódóan kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek kezelésére és komoly szerepe lehet vegetatív zavarok, pszichoszomatikus panaszok enyhítésében is. Életminőség javító hatása úgy az egészségeseknél, mint a betegeknél kiemelkedő. Hatása egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztjuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Az ajándékutalvány a következő masszázsszalonokban - előzetes bejelentkezés után - váltható be:
- Gellért Gyógyfürdő (Budapest)
- Ramada Resort Aquaworld (Budapest)
- Thermal Hotel (Visegrád)
- Spirit Hotel (Sárvár)
- Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő (Sárvár)

A szalonok a világhírű bangkoki "WAT PO" mestermasszőreinek első magyarországi masszázshálózatának tagjai.
Különlegesen regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázs eredeti környezetben.
Mesterdiplomával és többéves gyakorlattal rendelkező thaiföldi masszőrnők várják szeretettel vendégeket.

Mit érdemes tudni az ajándékjegyről?
1. Érvényessége a kiállítás dátumától számított 6 hónap. Az érvényességi időt meghosszabbítani nem lehet!
2. Cégünk garantálja, hogy az érvényességi időn belül - előre egyezetett időpontban - a feltüntetett szolgáltatást, a megjelölt szalonban, a legmagasabb szakmai szinten biztosítja a vendég részére. Más szolgáltatásra becserélni, pénzt visszatéríteni, az elveszett ajándékjegyet pótolni sajnos nem áll módunkban.
3. Az ajándékjegy felhasználása előtt kérjük, hívjon fel bennünket, hogy a szolgáltatás igénybevételére legkedvezőbb időpontot megtalálhassuk Önnek.
4. Kérjük, hogy a masszázsra az ajándékjegyet hozza magával!

Relaxáló ajándék születésnapra!

Ár: 11,500 Ft
11,500 Ft
Cikkszám: 1711
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek

New fashion storm