Születésnapi barlangtúra

Születésnapi barlangtúra
Születésnapi barlangtúraSzületésnapi barlangtúra

Születésnapi barlangtúra

Születésnapi partyt sokféle helyszínen lehet rendezni, de ha valami különlegeset szeretné válassza születésnapi barlangtúránkat.

A barlangtúrák többsége nem igazán izgalmas. Általában egy jó nagy zajos csoporthoz kell csatlakozni, és egy kiépített útvonalon , betonjárdán sétálunk a megvilágított folyosókon…

De nem a mi túráinkon!

Ha minket választ a túra az Önnel egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra, nem kell csoporthoz csatlakozni, csak a túravezető és az Ön vendégei lesznek.

A túra a Budai barlangrendszer kiépítetlen részén zajlik, világítást csak a fejlámpák biztosítanak, betonozás nincs, csak gyönyörű termek, földöntúli formák.
Mindez önmagában is nagyon izgalmas, de a túra különlegessége csak most következik!

Előre elrejtünk a barlangban egy a megrendelő által hozott tortát, amit a túra során meg kell keresnie az ünnepeltnek, és el is fogyaszt a csapata barlang mélyén.
A torta elfogyasztása után visszatérünk a földfelszínre.
A túrához szakképzett túravezetőt, barlangász overallt, sisakot, fejlámpát biztosítunk, csak egy vékony aláöltözetet, és kevésbé kényes túracipőt, sportcipőt kell hozni.
Zárt öltözőt, értékmegőrzőt biztosítunk .
A túrát előre egyeztetett időpontban bonyolítjuk le, a tortát (+papírtálcát, műanyagvillát) becsomagolva kérjük a megbeszélt pontra hozni a túra indulása előtt fél órával.
A túra időtartama: kb. 2,5-3 óra
minimális korhatár: 6 év
A túra teljesítéséhez általános fizikai kondíció szükséges
1-től 4 főig vehető igénybe.1születésnapos+max 3fő!

Ár: 39,990 Ft
39,990 Ft
Cikkszám: 1526
Új termék: 
Új termék