SZABAD MOZGÁSÚ HTC VIVE 5X 30' BÉRLET + 1 AJÁNDÉK ALKALOM

SZABAD MOZGÁSÚ HTC VIVE 5X 30' BÉRLET + 1 AJÁNDÉK ALKALOM
SZABAD MOZGÁSÚ HTC VIVE 5X 30' BÉRLET + 1 AJÁNDÉK ALKALOMSZABAD MOZGÁSÚ HTC VIVE 5X 30' BÉRLET + 1 AJÁNDÉK ALKALOM

Cikkszám: 2589
A HTC VIVE egy elképesztően izgalmas megoldást választott, hogy bele vesd magad a kalandokba. Megszűnnek a korlátaid, akár egy szempillantás alatt a középkorban találod magad, vagy ha úri kedved úgy találja New York felhőkarcolóin hintázhatsz, versenyt úszhatsz a bálnákkal vagy háborúzhatsz az égiekkel a jövőben. De ennél sokkal többet, minden képzeletet felülmúlva több, mint 100 helyszínen a legfantasztikusabb élményekben lehet részed!

A HTC készüléke a kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós, környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.
A giroszkópok és az apró kamerák adatait a nagy teljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy mind a két szemedre egy kijelző vetíti a képet 90Hz-es képfrissítéssel. A VIVE játékvezérlőivel maximális lesz az illúzió és pontos minden mozgásod.Végtelen lehetőségeket szorítottak ebbe a fantasztikus virtuális szemüvegbe.

Lépj a felső szintre! Próbáld ki a virtuális valóságot korlátok nélkül, szabadon. Béreld ki a VR Lounge-ot szülinapra, csapatépítőre! Az emeleten a lehetőségeid tényleg korlátlanok. Válogass szabadon az eszközök és játékok között.
Tudjuk, hogy nem szereted a korlátokat és mi sem. Ezért találtuk ki, hogy legyen arra lehetőség, hogy korlátozás nélkül barangolj a virtuális valóságban. Nem sok menőbb dolgot tudunk elképzelni mondjuk szülinapra, vagy fiatalos céges rendezvényre, mint ezt.
A VR Lounge ideális helyszín csapatépítőre, szülinapra, vagy arra, hogy csak úgy a barátaiddal együtt merüljetek el a virtuális valóságban.Ez EGY IGAZI SZÜLETÉSNAPI PARTY HELYSZÍN , TELE VIRTUÁLIS VALÓSÁG ÉLMÉNYEKKEL!

Próbáld ki és garantáljuk, hogy brutálisan jó élményekben lesz részed!

Az ár egy 5+1 alkalmas 30 perces bérletet tartalmaz, akár névre szólóan a helyszín elérhetőségeivel.

A helyszín Budapest belvárosában egy exkluzív üzlethelységben található.

Ár: 19,900 Ft
19,900 Ft
Cikkszám: 2589
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek

New fashion storm