Páros thai masszázs ajándékutalvány

Páros thai masszázs ajándékutalvány
Páros thai masszázs ajándékutalványPáros thai masszázs ajándékutalványPáros thai masszázs ajándékutalvány

Egy időben, 2 főre szóló 1 órás aromaolajos Thai masszázs ajándékutalvány, amely beváltható Budapest szívében található masszázsszalonban, a Só utcában.

Ez egy illóolajokat alkalmazó kezelés, melyet kizárólag Thaiföldről származó aromaolajokkal végzünk. Az olajos masszázs ötvözi a Thai és a nyugati masszázstechnikákat, ezáltal éri el komplex hatását a szervezetre. Az illóolajok serkentik a vérkeringést és a nyirokkeringést, ellazítják a test izomzatát. Stresszoldó hatású.

A thai-olajos masszázs, több mint egy egyszerű masszázs: ötvözi az akupresszúra, jóga, reflexológia elemeit. Kilazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a különböző szerveket, vitalizálja és felüdíti a testet és a lelket egyaránt. A csúszós bőr miatt bizonyos elemek (az ízületek "ropogtatása") kimaradnak a kezelésből. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. A masszázst földre helyezett kókusz-háncsból készült matracon végezzük, és egy órás időtartama alatt a masszőr az egész testet átmasszírozza.

Fontos, hogy a feszültségoldó hatás nem csak a testre, hanem a lélekre is vonatkozik: pihentet, ellazít, relaxál. Ehhez azonban a körülményeknek is meg kell felelniük. Az ideális helyiség csendes, félhomályos és kellemes hőmérsékletű. Minden érzékszervünkre hatni kell. A tapintás, a kellemes relaxáló zene, a füstölők illata elősegíti, hogy távol kerüljünk a mindennapoktól és valóban ki tudjunk kapcsolódni. Emellett az is fontos, hogy magunkban is megteremtsük az önmagunkra figyelés lehetőségét. Szánjunk kellő időt a masszázsra, lehetőleg ne kelljen rögtön utána elrohannunk valahová.

Mit érdemes tudni az ajándékjegyről?

1. Érvényessége a kiállítás dátumától számított 3 hónap. Az érvényességi időt meghosszabbítani nem lehet!
2. Cégünk garantálja, hogy az érvényességi időn belül - előre egyeztetett időpontban - a feltüntetett szolgáltatást, a megjelölt szalonban, a legmagasabb szakmai szinten biztosítja a vendég részére. Más szolgáltatásra becserélni, pénzt visszatéríteni, az elveszett ajándékjegyet pótolni sajnos nem áll módunkban.
3. Az ajándékjegy felhasználása előtt kérjük, hívjon fel bennünket, hogy a szolgáltatás igénybevételére legkedvezőbb időpontot megtalálhassuk Önnek.
4. Kérjük, hogy a masszázsra az ajándékjegyet hozza magával!

Ár: 18,000 Ft
18,000 Ft
Cikkszám: 1770
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek