Palackposta

Palackposta
PalackpostaPalackposta

Egy igazán egyedi, igényes és maradandó ajándékot szeretnél adni valamilyen jeles alkalomra? A palackposta üzenetünk átadásának egyik legkülönlegesebb formája. Egyben ötletes, kifinomult. Különlegessége, hogy időlapszulaként is működhet, ha úgy döntünk csak 5 vagy 10 év múlva nyithatja ki a palackot az ajándékozott.

Exkluzív ajándék ballagásra, születésnapra, esküvőre, diplomaosztóra, céges eseményekre, tehát gyakorlatilag bármilyen nagy eseményre.

Az üzenet szövegét Te határozod meg, mi ezt merített papírra visszük, elhelyezzük a palackban, majd igényesen lezárjuk viaszpecséttel.

Fontos információk megrendeléssel kapcsolatban

Megrendelés után kérjük a szöveget küld el nekünk a kapcsolat@ajandekferfiaknak.hu e-mail címre (az üzenet tárgya a következő legyen: palackposta + /megrendelő neve/, ezt követően hamarosan egy nézőképet küldünk, aminek elfogadása után készül el a kézzel merített papír nyomat, majd kerül az üvegcsébe és zárjuk le viasszal. Minden esetben törekszünk az esztétikus elrendezésre, de amennyiben te szeretnéd elkészíteni a papíron látható szöveget, úgy azt elküldheted nekünk pdf formátumban a fenti e-mail címre (képet is használhatsz - nincs semmilyen megkötés, csupán A/5 méretre kell tervezned a palackposta levelét.

Ár: 5,900 Ft
5,900 Ft
Cikkszám: 2088
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek

New fashion storm