Oldtimer időutazás és élmény transzfer

Oldtimer időutazás és élmény transzfer

Programunk során sofőrünk mesél az autóról, és mutatja be azt részletesen (gépháztetőt is kinyitva), megérinthetjük, beleülhetünk, meghallgatjuk motorhangját, és természetesen utazhatunk is vele. Egy rövid időre a Citroën Traction Avant-al átélhetjük a ’30-as, ’40-es és ’50-es évek nagypolgári életérzését, kényeztethetjük magunkat azzal a hatalmas „helyparadicsommal” mely az autó utasterében rendelkezésre áll, és élvezhetjük utunk során az elismerő tekinteteket, mely az autót – és utasait kísérik. Jólesően megérezhetjük, hogy mennyire más érzés egy ilyen autóból kiszállva megérkezni választott éttermünkbe, színházunk vagy éppen az Opera elé. Nem utolsó sorban kedvesünk számára apró, szellemes meglepetésként megszervezhetjük ezt a kis közös kalandot.

Ezt a születésnapot tuti nem felejti el senki!

A program időpontja: kizárólag előzetes egyeztetéssel alakítható ki.

A program helyszíne: Budapest területén belül, két előre egyeztetett helyszín közötti egyszeri transzfer útvonalon.

A program menete: Előre egyeztetett időpontban, előre egyeztetett helyszínre (munkahely, lakás, egyéb) érkezik egy 1934-es modell, 1954-es gyártási évű lakkfekete-króm oldtimer Citroën Traction Avant luxus limousin privát sofőrrel. Az autó fényképezhető, az autóról magáról a sofőr részletesen mesél. Utazás az autóval -némi feltűnéssel- az előre egyeztetett helyszínre (baráti sörözés, vacsora helyszíne, vagy születésnapi helyszín, színház, opera, stb.). Stílusos „entrée” ahogyan az elmúlt korok nagypolgárságának, arisztokráciájának elegáns autója begördül. Érkezéskor a sofőr nyitja az ajtót az utasok számára.

Szállítható személyek száma: 1-4 utas (a sofőrön kívül).

A program részvételi díja ha az indulási és érkezési pont is a Hungária körút és a Duna által határolt területen belül található: 16.900.-Ft/autó (4 fő esetén: 4225.-Ft/fő)
A program részvételi díja ha az indulási vagy az érkezési pont egyike is a Hungária körút és a Duna által határolt területen kívül található: 22.900.-Ft/autó (4 fő esetén: 5.725.-Ft/fő). Budapest területén kívüli igény esetén egyedi kalkulációt adunk.

Igényelhető extra szolgáltatás: korhű egyenruha a sofőr számára (fekete 8 szögletű tányérsapka, fehér ing, nyakkendő, fekete, arany gombos felöltő, „bricsesz” nadrág, fekete bőrcsizma, fehér kesztyű): 8.000.-Ft

Ár: 16,900 Ft
16,900 Ft
Cikkszám: 1525
Új termék: 
Új termék