Normafa segway

Normafa segway

Túráink a Budai hegyek csodás vonalait követik, s mindeközben gyönyörû a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a városra. Budapest látványa innen egyedülálló élményt nyújt a világ egyik legizgalmasabb városában: fentrõl, de mégis a földrõl…

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. Nagyon könnyû elsajátítani a használatát – ez a robusztus felépítésû, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni. Súlyhatár: 120 kilogramm. A túrát megelõzõ oktatáson részt venni, a túra során az utasításokat betartani kötelezõ. A segway megfelelõ használata igazán felemelõ élmény: a túra finoman „fûszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stressz oldó adrenalin.

A túrákat szakképzett túravezetõk irányítják – az ár tartalmazza a védõfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban részesei lehetnek a túrának; a szüleik vontathatják õket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

SZÍRTTÚRA
NORMAFA LEJTÕ - ANNA RÉT - HÁRMASKÚT TETÕ - JÁNOS HEGY - ERZSÉBET KILÁTÓ
A túra indulási pontja: Normafa Síház, 10.00; 12:00; 14.00; 16:00 órától
Programidõ: kb. 1,5-2 óra

FONTOS! A túra télen-nyáron működik, akár hóban is!

Egyedi ajándékötlet szülinapra!

Ár: 15,990 Ft
15,990 Ft
Cikkszám: 2157
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek

New fashion storm