Neoprén sörsapka (2db)

sörsapka
sörsapka

Születésnapi ajándék ötletek: Neoprén sörtermosz

Mi is az a sörtermosz? A sörtermosz neoprén anyagból készül, mely egy közismerten kiváló hőszigetelő anyag. Leggyakrabban ezzel az anyaggal az építőiparban találkozhatunk, illetve a búvárruhák valamint szörfruhák is ebből az anyagból készülnek (Jól mutatja az anyag szigetelő képességét az a tény, hogy pl. búvárok jeges vízben is képesek merülni a neoprén ruhában).

A sörtermosztát praktikuma is lényegében ebből a tulajdonságból ered. A termék lényege, hogy ez az 5 mm vastag neoprén anyagból készült tok egy mozdulattal ráhúzható bármely gyártó által forgalmazott sörös/üdítős dobozra vagy sörös üvegre, és ilyen módon a doboz vagy üveg tartalma - a hűtőből/fagyasztóból kivéve – akár 3-4-szer hosszabb ideig marad tovább hidegen. Lehet akármilyen tűző nap, a tapasztalatok alapján a dobozok tartalma még több óra elteltével is kellemesen hideg marad.

sortermosz sortermosztat

 

Mik az előnyei a sörtermosznak?

- Könnyen összehajtható, így használat után kis helyen (akár zsebben is) elfér.
- Kiváló reklámhordozó felület, az anyagára bármilyen minta/logó felvihető, így akár egyedivé is tehető.
- A hőszigetelő tulajdonsága miatt a meleg dolgokat melegen tartja (pl. cumisüveg).
- A neoprén szigetelő tulajdonsága miatt a tenyér melege nem melegíti fel a doboz tartalmát, és ez megfordítva is igaz, a jéghideg sör nem hűti a dobozt tartó kezet.
- A színek miatt pl. egy nagyobb társaságban a társaság tagjai nem keverik össze a felbontott dobozokat.

Ár: 1,490 Ft
1,490 Ft
Cikkszám: 1210

Hasonló termékek

New fashion storm