Monsterbike túra

Monsterbike túra
Monsterbike túra

MONSTERBIKE TÚRÁK

A downhill FLASH

A 7 km-es mátrai downhill pályán egy hatalmas flash a 2015 -ös esztendőre!
Ez a modell már első teleszkópos és üléses is, így hajtani is lehet, ha nem lenne elég a száguldásból.
Az akadály immár a múlté. A monsterbike nem csak a méretével követeli meg a kijáró tiszteletet. Minden résztvevő, aki a nyergébe pattan, számoljon vele, hogy innentől kezdve követőkre számíthat. A középpontban lenni jó, a monsterbike az önbizalom potenciális növelője, a terepviszonyoktól független óriás, aki a hátán visz minket a siker kapujába.

 

A túrák 11 órától és/vagy 15 órától indulnak Mátrafüred.
Nagyobb létszámú jelentkezés esetén bármikor indítunk túrákat (6 főtől)!

Részvételi díj (bruttó): 4999 Ft/fő/menet
Programidõ: 1,5 óra

A program ideje 1,5 óra, a résztvevőket minden esetben túravezető kíséri, aki a rollerezés rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket.  
A szállítás létszámtól függően kisbusszal, vagy személygépkocsival történik a bázisról. Kérjük, hogy a túraindulások előtt már 15 perccel érkezzenek meg. 
A túra izgalmas, de egyben biztonságos is, hiszen teljes védőfelszerelést  biztosítunk.

Megtaláljuk az ideális megoldást!
Túráinkat optimális esetben min. 6 fő esetén indítjuk. Ez a létszám teszi lehetővé a vendégek számára a kedvező árkialakítást. Abban az esetben, ha a túrázni vágyók kevesebben vannak, szívesen szervezünk számukra a többi jelentkező ügyfelünk köréből útitársakat. Kisebb létszám esetén minden esetben egyeztetünk az érintettekkel, s igyekszünk azonos jellemzők szerint összeállítani a túracsapat tagjait. Bízza ránk a túracsapat összeállítását, s nem fog csalódni!
5 főig (és alatta), ha nem jön össze a kért időpontra több jelentkező, akkor + 4000 Ft  (nem fejenként! - összesen!) szállítási és túravezetői díjjal tudjuk megszervezni a túrákat.

Ár: 4,999 Ft
4,999 Ft
Cikkszám: 2277

Hasonló termékek