Levendulás felfrissülés

Levendulás felfrissülés
Levendulás felfrissülésLevendulás felfrissülés

Levendula. Ennek a szép szónak már a hangzása is megnyugtat s ha valaki látott már életében lila levendulamezőket, akkor az is a harmóniát, békét juttatja eszünkbe A levendula és az abból nyert olaj a magyar táj egyik legnagyobb kincse, virága, sokoldalúan felhasználható gyógynövény. Kozmetikai és masszázs célra a virágjából készült olajat használjuk fel. Illóolaj tartalma nyugtató hatást fejt ki a központi idegrendszerre, emellett felfrissít,feszesít,életre kelti az érzékeny bőrt..
Szalonunkban egy olyan relaxáló kezelésben lehet része, amely kellemesen ötvözi a masszázs izmokra ható, és az aromalolaj feszültségoldó gyógyerejét. Speciálisan természetes növényi olajat használ munkatársunk, testre és lélekre egyaránt koncentrálva, segítségül véve ehhez a természet csodálatos patikáját.

 

A csomag tartalma : 60 perces , teljes testre kiterjedő aromaolajos masszázs (100%-os növényi alapú olajjal) Az élményt fokozza a levendula arc és dekoltázs pakolás, mely táplál, hidratál és visszaadja a bőr simaságát és rugalmasságát, ezzel javítva a bőr állapotát Exkluziv környezetben, , kellemes hangulatban, minőségi alapanyagokat használva dolgozunk. Az élmény időtartama 80 perc A szalon Budapesten a belvárosban ( Só utca) található. A kupon érvényessége 3 hónap, a felhasználás időpontja szabadon választható, de bejelentkezés szükséges.

Ár: 11,400 Ft
11,400 Ft
Cikkszám: 2311
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek