Kókuszos álom - megújulás élménycsomag 1.

Kókuszos masszázs
Kókuszos masszázsKókuszos masszázsKókuszos masszázs

Ajándékozzon egy különleges élményt, szépséget, egészséget!

Az élmény leírása:

Repüljön képzeletben távoli, egzotikus tájakra, élvezze „Kókuszos álom” spa kezelésünket!
A kókusz: az élet fája
Az indonézek azt mondják a kókuszról, hogy a fa, amely megad mindent, ami az élethez kell. A kókuszdió nagyon tápláló és gazdag vitaminokban (C, E, B1, B3, B5 és B6), rost- és ásványi anyagokban (vas, szelén, nátrium, kalcium, magnézium és foszfor)

A trópusi éghajlaton, ahol a kókuszpálma őshonos, a kókuszolaj bárki számára elérhető. Az ott élő emberek már évszázadokkal ezelőtt rájöttek gyógyító és szépítő erejére. A mai napig előszeretettel fogyasztják és kenik bőrüket sugárzó egészségük, fényes hajuk és puha bőrük megőrzése érdekében. Az elmúlt évtizedekben pedig Nyugat-Európában és hazánkban is egyre jobban elterjedt.
Elhoztuk Önnek is ezt az alapanyagot, hogy részesülni tudjon az áldásos hatásaiból.

A kezelés során a megszokott masszázsolaj helyett 100% tiszta, természetes kókuszolajjal (kókuszvajjal) végzik masszőrjeink a masszázst.
A szűz kókuszvaj (vagy kókuszolaj,) attól függően, milyen halmazállapotú éppen, kb. 24 ºC-on kezd olvadni egy hidegen sajtolt, a növény valódi kellemes illatát, ízét megőrző olaj.
Rengeteg antioxidánst tartalmaz, így regenerálja a bőr sejtjeit és puhává teszi a bőrfelszínt, ráadásul, hatékonyan vissza is pótolja az elveszített lipideket, ennek köszönhetően az így fiatalabbnak látszik.

A csomag tartalma

A testet-lelket kényeztető élménycsomag egy 30 perces kókuszos teljes testre kiterjedő test radírral (kókuszbél reszelék, nádcukor, kókuszvaj) veszi kezdetét, megújítva, hidratálva a bőrt.
Második lépésként egy 20 perces nyugtató, lazító kókusztejes-mézes kádfürdő következik. Az illatok és a gyertyafényes hangulat feledteti a kinti, rohanó világot.
Végül, a rituálé megkoronázásaként egy 60 perces meleg, 100% tiszta, természetes kókuszolajos testmasszázst kap a vendég.

Exkluzív környezetben, kellemes hangulatban, minőségi alapanyagokat használva dolgozunk.
A kezelés közben kókuszos-csokis fekete teát kínálunk.
Szülessen újjá, érezze magát az Édenkertben!
Az élmény időtartama: 120-130 perc
A 2013 nyarán teljesen felújított masszázsszalon Budapesten, a Só utcában található. A kupon érvényessége 3 hónap. A felhasználás időpontja szabadon választható, de bejelentkezés szükséges.

Ár: 19,900 Ft
19,900 Ft
Cikkszám: 1851

Hasonló termékek

New fashion storm