Kényeztető csomag pároknak

A csomag tartalma :

1 db Love zseton - ajándékozz élményeket!
A kis szütyőben 9 db zsetont találsz, amit ha átadsz a párodnak, be tudja váltani nálad őket. Bárhol, bármikor. Bizony, a meglepetés átadásával ígéretet adsz a jobbnál-jobb élmények beváltási lehetőségére, amelyek a következők:

"Szeretgess meg!" zseton
"Csókolj meg" zseton
"Reggelit az ágya kérem" zseton
"Masszírozz meg zseton"
"Ölelj meg zseton"
"Fürdess meg" zseton
"Főzz nekem" zseton
"Tégy magadévá" zseton
"Bónusz zseton"

Áfonya bor

A békéscsabai borverseny díjnyertes itala. A zsűri kiemelten értékelte ezt az exkluzív bort, amely nem csupán finom, de mértékkel fogyasztva egészséges is. Édesszájú férfiaknak kifejezetten ajánljuk. Ezzel a kellemes borral egy gyertyafényes, romantikus estét is varázsolhatsz, ahol csak ti vagytok. Ha megnézed a csomag következő részét, akkor máris van egy tippünk hol igyátok meg a bort... A többi pedig a fantáziádra, fantáziátokra van bízva.

Szív fürdőélmény - romantikus fürdőzéshez

Egy stresszes nap után vegyetek közösen egy forró fürdőt, ne gondoljatok semmire, csak élvezzétek egymás társaságát... A fürdőélmény kellemes pezsgése és illata meglátjátok, mindkettőtöket ellazít. Játszhattok még ilyet, hiszen fürdő szívet találhattok a zsákban. A kis szívecskék a kád vízébe csobbanva pezsegve árasztanak kellemes, friss illatot. Nemcsak tisztítja, ápolja is a bőrt.

Fantasztikus ajándékcsomag neki és neked...

Ár: 8,370 Ft
8,370 Ft
Cikkszám: 1142