Erotikus hétvége csomag buja pároknak

szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag
szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag Illatos masszázs olajszülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag szülinapi ajándékok: Erotikus hétvége csomag

Születésnapi ajándék ötlet szerelmeseknek!

 

A csomag tartalma:

 

Love Zseton

 

1 üveg illatos masszázs olaj

 

1 orgazmutron

 

1 csomag 2db-os prémium káma szutra kockák

 

 

 

Love Zseton:

 

- 8-9 órányi erotikus játszadozás!

- új élményekkel dobja fel a kapcsolatot!

 

  Mi ez?

 

Egy zsák élmény.

 

Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.

 

Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked és már mindene megvan.

 

A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. egy ágyba reggelire, masszázsra, fürdetésre, simogatásra, intim együtt létre.

 

A kuriózum ebben az, hogy aki megkapja tőled a zsetonokat, akkor válthatja be nálad ezeket a"szolgáltatásokat", amikor csak Ő szeretné, és úgy teljesülhetnek a vágyai, hogy még csak meg sem kell szólalnia, csak egy sejtelmes mosoly kíséretében átnyújtani a választott zsetont!

 

A zseton önmagában nem "az ajándék"! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de nem rólad szól, hanem a másik emberről. Az ajándékod 8-9 órányi közös élmény, törődés, és különlegesen játékos erotika.

 

 

 

1 üveg illatos masszázs olaj:


Egymást bekenegetős játszadozás, amivel örömet szerezhetsz párodnak és persze titkon magadnak. Kend fel az olajat kedvesed testére és masszírozd érzékien! 

 

 

 

Orgazmutron:

 

Most lehetne jönni a doboz oldalán található szöveggel, hogy relaxál, serkenti a fej tetején lévő rengeteg idegvégződést, és ez milyen egészséges és megnyugtató. De igazság szerint itt minket a szerkesztőségben ez egyáltalán nem érdekel. Egyszerűen, az érzés, amit okoz az hihetetlenül bizsergető és izgató, szóban el nem mondható! Amikor lassan a hajamba túr, egészen le a tarkómig le és lassan fel, abban a pillanatban végigrohan rajtam a libabőr és bele reszketek. Kétségtelenül a leggyorsabb és a leghatásosabb endorfinfelszabadító szerkezet. Pároknak otthonra az éjjeliszekrényre kötelező. Az biztos hogy egy jó darabig nem fog a fiók mélyére kerülni, és hogy milyen mellékhatásai lesznek nálatok ezentúl az esti kényeztetésnek azt nem tudjuk, de nálunk bevált...

 

 

Prémium 2db-os Káma Szutra Kockák

 

 

Mikor először átadod az ajándékodat és kezébe veszi a párod a kis diszkrét dobozt , biztos lehetsz hogy egy őszinte mosoly lesz az arcán mikor megpillantja mit is rejt magában ez a. Hisz ezek a kockák egyértelműen tudatják vele hogy mik várnak rá belátható időd belül....

Kitűnő egyszerű játék, amivel egy kis fűszert dobhatok az intimitás területén. Hétvégi wellnes kiruccanásoknál semmi képpen ne felejtsétek otthon.

Célzásértéknek is használható. Gondolj csak bele, egy nem várt pillanatban, mikor esteleg késő este még mindig a számítógépet bújja, csak elhúzod a fiókból a kockákat és elé gurítod a szándékaidat egy mindent elmondó mosoly kiséretében. Biztos lehetsz benne, hogy érteni fogja hogy eljött a számítógép nyomkodásának a vége, és nem fog kérdezni semmit...

 

Barátoknak, kollegáknak is kiváló ajándék, hisz ezekkel a kockákkal pajkos élményeket ajándékozhatsz Nekik!

A kockán valóban a legötletesebb, és élvezetesebb pozitúrák találhatók.

 

 

 

 

 

 

Ár: 11,990 Ft
11,990 Ft
Cikkszám: 1157

Hasonló termékek

Selfie bot
3,990 Ft
Matematikus óra
4,990 Ft
Nöi agy párna
2,250 Ft