Egyedi utcanév tábla alkalmakra

Egyedi utcanév tábla alkalmakra
Egyedi utcanév tábla alkalmakraEgyedi utcanév tábla alkalmakra

Webáruházunk kiemelt ajánlata és vásárlóink kedvence az egyedi utcanévtábla, amit legtöbbször szülinapra, de például esküvőre, névnapra, évfordulóra is rendeltek tőlünk.

Miért szeretik olyan sokan? Ilyen ajándékot még tuti nem kapott senkitől, egyedi, különleges, megdöbbentő, hatalmas meglepetést lehet vele szerezni minden korosztálynak.

Az utcanévtáblán bármit megjelenítünk, a legtöbb kérés a képen látható módon érkezik hozzánk, az ajándékozott nevével, alatta aktuális életkora vagy születési dátuma – kezdő házszámként, s a képzeletbeli utca számozása a végtelenig tart. De természetesen más ötletet is szívesen megvalósítunk, így például egy Hatvan helyiségnévtábla is kivitelezhető.

Ezek a táblák méretben és anyagfelhasználásban is megtévesztésig hasonlítanak az utcán található társaikra, mérete 660 x 300 mm, anyaga horganyzott lemez. Kültérre nem ajánlott!

--- FONTOS ---

>>> A termékek gyártása 2-3 munkanapot vesz igénybe, ezután adjuk át szinte azonnal a futárszolgálatnak, vagy indítjuk el valamelyik átvételi pontunkra.

>>> A kívánt szöveg a rendelés végén, a megjegyzés rovatban, rendelési hozzászólásokban jelezhető.

Ár: 11,900 Ft
11,900 Ft
Cikkszám: 1724
Új termék: 
Új termék