Egyedi ajándékjegy - 60 perces gyógymasszázs

Egyedi ajándékjegy - 60 perces gyógymasszázs
Egyedi ajándékjegy - 60 perces gyógymasszázsEgyedi ajándékjegy - 60 perces gyógymasszázs

Ajándékozz egyedi, névre szóló masszázs utalványt! Ennek az ajándéknak mindenki örül, hiszen felfrissülést, megújulást és egy kis kikapcsolódást kap ajándékba, ráadásul névre szólóan!

Röviden a gyógymasszázsról:

A gyógymasszázs terápiás céllal alkalmazott kezelési eljárás, amely a feszes és fájdalmas testrészeket lazítja, illetve a vérkeringést javítja. A masszázs hatására felgyorsulnak a páciens élettani folyamatai, miáltal gyógyulni kezd a beteg testrész, és javul a közérzet.
A gyógymasszázs az alábbi problémák esetén segít:
- hát-, derék- és végtagfájdalmak - izom- és ízületi problémák - porckorongproblémák - izomgörcsök, húzódások, mozgásbeszűkülések - gerinceredetű szervi panaszok enyhítésében, megszüntetésében - balesetek, műtétek utáni rehabilitáció során
Gyógymasszázs kezelésünk célja az Ön fájdalmainak csökkentése,megszűntetése,közérzetének javítása, célzott, kúraszerű kezelésekkel.

A gyógymasszázs hatásai
Stresszoldó hatás
Az ellazulás, illetve relaxáció nem könnyű feladat, ugyanakkor a stressz rendkívül káros hatású. A háziorvosokat nagy százalékban olyan problémákkal keresik fel mint nyak-, hát- és fejfájás, gyenge koncentrációs képesség, depresszió, szorongás, ingerlékenység, magas vérnyomás és kimerültség... Ezek nagy része a stresszes életre vezethető vissza.
A masszázsterápia hatással van az idegrendszerre, ugyanakkor frissíti a bőrt, az izmokat, és a vérkeringést. Aktiválja a nyugalomért felelős paraszimpatikus idegrendszert, mely egyensúlyozza a test negatív válaszreakcióit a testre, oldja az izmok önkéntelen feszülését, és helyreállítja a keringést, szívritmust és vérnyomást.

A masszázst az V. kerületi Só utcai masszázsszalonban lehet beváltani, egyeztetett időpontban.
A képeken látható három utalvány-design közül választhatsz, kérjük a megjegyzés rovatban írd le a megrendelésnél melyiket választod és milyen név vagy akár rövid üzenet kerüljön rá!
A masszázskupon felhasználhatósága fél év.

A masszázs időtartama: 60 perc

Egy igazán jó ajándék születésnapra!

Ár: 9,500 Ft
9,500 Ft
Cikkszám: 2365
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek

New fashion storm