Bőrfiatalító szőlőmag olajos kezelés

Bőrfiatalító szőlőmag olajos kezelés
Bőrfiatalító szőlőmag olajos kezelésBőrfiatalító szőlőmag olajos kezelésBőrfiatalító szőlőmag olajos kezelés

Az élmény leírása

Szőlőmag olaj, a természet csodája A bor, mint a kozmetikai és wellness-kezelések alapja, alapvetően Franciaországból ered. Jótékony hatásai miatt hazánkban is előszeretettel alkalmazzák a szőlőmagból kinyert olajat, s magát az őrleményt. A szőlőmag-olaj belsőleg történő fogyasztása is rendkívül előnyös szervezetre, azonban a bőrápolás szempontjából a külsőleg történő alkalmazás szempontjából is aranyat érő természetes hatóanyag. Rendkívül gazdag linolénsavban és olyan bioaktív antioxidáns összetevőkben melyek hússzor-ötvenszer hatékonyabbak, mint az A- vagy az E vitamin! A szőlőmag olaja táplálja a bőrt és szabályozza fagyú termelését. Magas antioxidáns tartalma révén kiváló öregedés gátló hatással van a bőrre. Az antioxidáns (szabadgyök megkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak. Hatékony kozmetikai szer: a bőr simaságát, rugalmasságát, feszességét biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. Zsíros, igénybevett és érett bőrre is ajánljuk. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, zsíros érzet keltése nélkül. szoláriumba járók részére is kiváló ápoló hatású. Számos előnyös élettani tulajdonsága miatt valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják, az előkelő natúr kozmetikumok közé tartozó szőlőmag olajat.

A csomag tartalma

A kezelés első részében természetes alapanyagú bőrradírral (szőlőmag őrlemény, himalája só) eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A bőrradírozás után bőrünk hatékonyabban szívja fel az értékes tápanyagokat. A második fázisban teljes testre kiterjedő 60 perces masszázsban részesül a kedves vendég. A 100 %-ban természetes szőlőmag olajjal végzett kezelés feszesíti a bőrt, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, kiválóan hidratál. Az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amivel testi-lelki egészségünket és szépségünket megőrizhetjük.

Az élmény időtartama : 90 perc A masszázsszalon Budapesten, a Só utcában található. A kupon érvényessége 3 hónap A felhasználás időpontja szabadon választható, de bejelentkezés szükséges.

Ár: 16,400 Ft
16,400 Ft
Cikkszám: 2310
Új termék: 
Új termék