Beszélő bögre

Beszélő bögre
Beszélő bögreBeszélő bögre

Romantikus ajándék ötlet születésnapra: beszélő bögre a Te hangoddal!
Reggeli kávé az ágyba szerelmednek? Igen, de lehet ennél még különlegesebb...
Ébreszd kedvesed kedvenc italával és valami igazán meglepővel! Ezzel biztosan mosolyt csalsz az arcára, még hétfő reggel is!
Csatold különleges módon romantikus, egyedi, személyes üzeneted vagy párod kedvenc zenéjének részletét a reggeli kávé vagy tea mellé, tuti siker.
Nézzük csak meg a gyakorlatban...
A bögre alján található gombot megnyomva indul a felvétel... Pontosan 7 másodperced van üzeneted elmondására. Ezután egy hangjelzést hallasz, amely azt jelzi, hogy a felvétel befejeződött. Kész is vagy. A lejátszás pedig automatikusan elindul ha a bögrét sík felületre helyezik. Természetesen újabb és újabb üzenetek rögzíthetők, akár minden nap.
Üzenet szerelmednek, családodnak, munkatársadnak, főnöködnek, ismerősödnek, bárkinek, akit meg szeretnél lepni vagy éppen figyelmeztetni, hogy ez bizony, a Te bögréd :) Születésnapi ajándéknak is kiváló, egy egyedi szülinapi köszöntővel...
A mosogatás miatt sem kell aggódni, a hangrögzítő szerkezet egyszerűen leválasztható a bögre aljáról, amely természetesen teljesen diszkrét, első alkalommal senki sem fogja tudni, hogy ez egy különleges bögre.
Akár kidekorálhatod, szöveges üzenetet is írhatsz rá alkoholos filccel, bár nem árt tudnod, hogy a "betelt" bögrén lévő írásokat rajzokat csak alkohollal tudod eltávolítani :)
Fényes porcelánbögre, amely mosogatógépben való tisztításra is alkalmas. Magassága 11 cm. Az elemeket a csomag tartalmazza.

Ár: 5,450 Ft
5,450 Ft
Cikkszám: 1369
Új termék: 
Új termék

Hasonló termékek