Alkoholi és Részegedj Okosan

Alkoholi és Részegedj okosan társasjáték felnőtteknek!


Ezt a remek társasjátékot olyan baráti társaságoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy kis alkohol elfogyasztásától. A játék menete: A résztvevők játékos formában tehetik próbára alkohol tűrő képességüket.

Mezőről mezőre haladva játékos feladatok közben derül ki, ki dől el leghamarabb és ki bírja legtovább. Fogjon maximum 6 elvetemült, mindenre elszánt barátot, szerezzen be minél több alkoholt, üljenek a tábla köré és már indulhat is a játék!

A játék lényege, hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb és minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával ismerkedhetnek meg a játékosok. A doboz 2 társasjátékot tartalmaz A/3-as méretben. Az egyik a híres Alkoholi, melyet csak haladóknak ajánljuk és csak a legkeményebbek játsszák töménnyel. A másik társaság összekovácsoló játék pedig a Részegedj okosan, melyet kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk, akik csak hangulatba akarják hozni a társaságot, de nem a teljes lerészegedés a cél.

Figyelem!

A játék alkoholfogyasztásra buzdít, de persze narancslével is játszhatod, ha jól el akarod rontani a hangulatot:P A játékot mindenki csak saját felelősségére használhatja Mértékkel igyál!

Ár: 7,450 Ft
7,450 Ft
Cikkszám: 1019