Adatvédelmi tájékoztatóOldalaink látogatása:

Szabadon járhatsz-kelhetsz weboldalainkon, anélkül, hogy be kellene mutatkoznod, vagy önmagadról bármilyen személyes információt közölnöd kellene. Személyes adatok, például a telefonszámod, postacímed, vagy más információk csak akkor kerülhetnek birtokunkba, ha azt Te önként rendelkezésünkre bocsájtod egy megrendelőlap kitöltése során.
Az általad megadott adatokat a születésnapi ajándékok .com kizárólag a rendelések feldolgozásához, valamint azokkal kapcsolatos problémák, kérdések esetén történő     kapcsolatfelvételhez használjuk.     Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.
Adataid harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a rendelés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre. Pl. a futárszolgálat, aki a születésnapi ajándékok .com-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni!
Adataid kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.